Kaos när dressyrhästen ska hoppa.

Tips: titta på filmen i 1080p HD 
Idag har jag och Lantana både varit inne hela vägen i transporten (!!!!!) och *trumvirvel* hoppat i både trav och galopp i hoppsadel! Lastningen är jag otroligt stolt över att vi har kunnat jobba så bra med, idag ville hon till och med trava in och helst hade hon nog velat gå in fler gånger till och med. Och hoppningen tyckte hon var hur kul som helst, lite för kul till och med. Hon bockade något helt sjukt mycket och helt galet högt. Det kom tyvärr inte med på film, men det var verkligen helt galet. Mamma tyckte nog att det var ganska jobbigt att titta på, eftersom jag var ca en halvmeter över sadeln och Lantana var typ upp och ner, men jag tycket att det var ganska kul haha. Men det är dock något vi verkligen måste jobba på, hon kan inte hålla på och bocka så otroligt mycket varje gång vi ska hoppa. Men roligt var det i alla fall!

Ångest.

Titta på filmen i 1080p HD ;)
Här är en liten film från när jag provade en sadel för några veckor sedan. Så bra som det gick på filmen gick det verkligen verkligen inte idag. Hon har börjat bocka väldigt mycket, tidigare när hon tycker det är jobbigt i galoppen men idag var det i galoppfattningarna. Då blir jag ju nojig och rädd för att det ska vara både det ena och det andra. Men mest troligt är det inget mer än att hon är en tjurig liten prinsessa som enligt henne är för fin för att gå med på vad som helst. Ibland undrar jag faktiskt vad som får mig att älska hästarna så mycket, när ångest fyller min hjärna och framför allt mitt hjärta typ 80% av min tid. Och lite överdriven måste man ju vara när man inte kan åka ifrån stallet en enda dag utan att ha tagit tempen och lyssnat så att magen låter okej. När en muskel som blivit större i mina ögon är en muskelbristning, ett ben som ser helt normalt ut i mina ögon har både spatt och senskador, när en till och med ovanligt rund manke i mina ögon är urhålkad och när en häst som står helt normalt i mina ögon har akut fång och står i en tydlig fångställning. Eller som idag, när en lite tjurig och lat häst i mina ögon har både kissing spines och mankfraktur.

Idag.

 Le outfit of today. - Min tränares "lilla" häst, världens snällaste utan tvekan. - Höst. - Españolplugg - Mys med jullanbullan ♥ - Supermysig ridtur i solen på Teddy med mamma och Lantana. 

Uppsnärjd i det blå.

På detta fältet har jag och Lantana spenderat vår eftermiddag, med miljö- och galoppträning i kvällssolen. Det är inte mycket som slår känslan av att bara flyga fram och rulla på i en stor jämn galopp med solen i ögonen, vinden i håret och ljudet av sin frustande bästa kompis i öronen. Helt underbart är det, och hade det inte varit för den sjuka mjölksyran man får i benen efter att ha stått i lätt sits i en dressyrsadel x antal minuter hade jag kunnat rulla på i timmar, haha. Nu ska jag ägna resten av den här söndagen åt mitt gymnasiearbete. Inte riktigt lika kul kanske, men det måste göras det med. Ha en bra söndagkväll!

Godmorgon.


RSS 2.0