Nu är hon på plats i sin nya box. Hon kommer säkert trivas jättebra med de "öppna" väggarna och att hon kan stå och titta ut genom dörren! Nu ställer jag klockan på alldeles för tidigt, ihopsläpp i morgon.

Kommentarer
Postat av: johanna

åhh öppna boxar utan galler är det bästa! :D hatar galler!

Svar: Eller hur!! :D Hela hennes är inte öppen, men hela ena sidan, det mesta av den andra sidan där det står en annan häst bredvid och ungefär halva "framsidan". :) Och så har hon ett fönster på "baksidan" eller vad man ska kalla det och dörren vid den öppna sidan är öppen (i alla fall nu) så hon kan stå och titta ut! :) Perfekt! :D
Elin Bergman

2013-07-30 @ 09:54:18
URL: http://ujohanna.blogg.se
Postat av: Johanna

åh så härligt :D Bra att hästarna kan hälsa på varandra också, så dem inte blir helt ensamma :) Ni har såna dörrar som man kan öppna gallret på? :) Sånt e smart! :D

när man har galler runt hela så känns det som värsta buren :( (tycker jag) Till Mio har vi 2 hela väggar som är helt öppna, sen så är hans box i ett hörn, så det är ju 2 väggar som är väggar, fast med ett fönster också :) O trailit har hela framsidan öppen :) o hennes står också i ett hörn, haha!

Känns mycket bättre för hästen om man har så öppet så möjligt, då kan dem ju socialisera sig när man går förbi o sånt :) Mycket mysigare, att dem kan kolla ut o så :)

Svar: Ja precis! :) Ja typ, i hela "dörren" har det funnits en lucka som är borttagen så nu är det öppet. :) Och sen är nästan hela sidväggarna öppna och så har hon en stängd baksida eller så. :)
Ja precis det tycker jag också! :( Så hade ju Lantana innan, det fanns inte ens en lucka man kunde öppna lixom! :/

Åh ja håller med dej, de måste ju trivas mycket bättre med öppet, erat låter ju superbra det med! :D
Elin Bergman

2013-08-02 @ 11:47:52
URL: http://ujohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0