Tränat

Nu är det snart dags att åka till stallet och kolla hur sadeln ligger. Jag skriver mer sen om hur det gick och hur den låg!
Jag var på gymmet förut med två kompisar och tränade lite. Det händer vääääldigt sällan faktiskt hehe. Men jag märke ändå att jag faktiskt hade rätt mycket muskler ändå, mer än vad jag trodde i alla fall. Så all mockning, ryktning och sånt lönar sej nog till slut. Det är ju många som säger att ridning inte är en sport och att man inte blir tränad av det. Pfft! Lätt att ridtjejer/killar är mycket mer tränade än många andra. Man får både styrka, balans och kondition av att rida! Sen är det klart att det är bra att springa/gymma och sånt också, men vilka idrottare tränar bara sin sport? Typ som att fotbollsspelare bara skulle spela match hela tiden? Eller att en höjdhoppare bara hoppar hela tiden? Nja, så är det nog inte riktigt ;)

Kommentarer
Postat av: Filippa Ilona

sv: Det är hur roligt som helst! Med kossor och sånt :)

2012-05-08 @ 16:34:03
URL: http://freakingdoktorer.blogg.se/
Postat av: sarah

Jättefin blogg!! Allt bra? :)

2012-05-08 @ 16:54:14
URL: http://sarahjansen.blogg.se/
Postat av: H J J O N S S O N

Jag har en ny tävling där du kan vinna valfri vara hos signerat aj max för 150. Regler är enkla. Jag hoppas så mycket att du vill vara med och tävla. Jag ber om ursäkt om du inte gillar såna meddelande. http://hjjonsson.blogg.se/2012/may/vinn-valfri-vara-hos-signerat-aj.html#comment

2012-05-08 @ 19:12:43
URL: http://hjjonsson.blogg.se/
Postat av: Andréa

Fin blogg! :)

2012-05-08 @ 21:17:36
URL: http://andreab.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0