Nya fossingar

Igår fick Lantana sina fossingar fixade av vår grymma hovslagare. Hovarna blir verkligen så himla fina när hon har varit där! När vi va på Helsingborgs djursjukhus berömde dom Lazdas hovar, hur fint skodda dom va. 
Jag vet inte om jag har berättat att vi har haft problem att sko Lantana? Första gången gick det inte alls faktiskt, hon "stegrade" och totalvägrade. Men nu har vi övat en del på det och nu går det i alla fall att verka. Så hon får gå barfota nu i alla fall över sommaren. Det är inga problem för henne eftersom hon har ganska bra kvalité på hovarna.
Antagligen gick det som det gick första gången på grund av att hon va lite stressad och orolig över att hon nyss hade flyttat. Och nu när hon känner sej hemma och verkligen trivs går det mycket bättre, så det kommer säkert lösa sej med tiden!
Ser ni förresten hur konstigt Lazda står? Så kunde hon stå ibland, efter att hon hade kliat klart på benet med hoven.. Lilla knasponny ♥

Kommentarer
Postat av: Johanna

aw, så söt :)
Vi har också haft problem med att sko trailit! Hoppas verkligen att det går över snart...
Mio har också haft sina stunder då han inte gillat det, stegrat o allt!

Svar: haha visst va det gulligt ;)Usch, sånt är så jobbigt! Men vi får väl hoppas att det går över för båda, dom är ju ändå ungston båda två så det kanske har nåt med det att göra? Typ att det är nåt som går över när dom blir lite äldre :)
Aa fy det är inte kul när dom stegrar! :/
Elin Bergman

2012-07-01 @ 20:28:01
URL: http://ujohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0