Ingen ork

Uppdateringen har verkligen varit sämst nu. Jag har helt tappat blogglusten och kommer verkligen inte på något att skriva om. Det händer inte så mycket nu när jag är ledig och inte har någon häst att åka till på dagarna. Jag har verkligen långtråkigt, jag måste hitta på något snart.
Igår var det fyra år sen vi åkte och hämtade Lazda. Igår skulle vi ha ägt henne i fyra år, om hon hade levt nu. Jag har inte varit utan häst på fyra år och jag kan inte fatta hur jag klarade att inte ha något att göra? Vad gjorde jag hela dagarna, speciellt på loven?
Idag har jag knappt gjort någonting. Jag åkte och bytte två par tröjor jag fick i julklapp, sen har jag läst lite i Ljudet av ditt hjärta (Eclipse) som jag läser för tredje gången nu. Eller inte så lite, det är det jag har gjort sen lunch typ eftersom att jag inte kan komma på något bättre att göra idag. Alla i familjen är lite halvsjuka och jag har ont i halsen. Och jag vill ju inte smitta någon av mina vänner så jag får stanna hemma. Men jag hoppas att det är bättre i morgon för snart får jag ett utbrott på grund av uttråkning haha.
En ren och fin Lazda i mitten av sommaren.

Made with love

Jag har precis fått världens finaste julklapp! Tack Frida det var verkligen perfekt. ♥
Dåliga bilder men det är ett armband gjort av http://oldhaunts.blogg.se/, av Lazdas svans. På hjärtat står det Made with love.

Lov!

Äntligen jullov!

Snart lov

Jag har inte haft någon inspiration alls till bloggen de senaste dagarna, därför har det varit riktigt dålig uppdatering här. Men man kan inte alltid vara på topp!
Helgen har varit grym, den bästa på länge. Lördag kväll spenderades på disco med Minnie. Det var sjukt kul, bara släppa loss och ha kul. Det behöver man verkligen ibland. Det var några som trodde att jag och Minnie var syskon. Lite kul faktiskt, men jag tycker inte att vi är så lika haha!
Idag har jag varit och köpt de allra sista julklapparna och i morgon är det fotbollsturnering! Egentligen var man tvungen att ha benskydd men eftersom att jag inte är det minsta intresserad av fotboll har jag inte direkt så många benskydd hemma. Jag kanske skulle ta Lazdas benskydd haha?
Efter det åker jag och Minnie hem till mej en stund och sen blir det en sväng till skolan för att ha hemkunskap. Vi ska baka någon efterrätt till avslutningen på tisdag. Sen på tisdag är det avslutning och sen är det looov!
En bild på mej och Minnie. Så lika är vi inte, tycker inte jag i alla fall haha.

Julklappsköp

Idag har jag varit på stan hela dagen efter skolan och köpt julklappar. Skönt att ha det gjort även om det är jätte kul att ge presenter till sina vänner. Själv tycker jag att det är jätte jobbigt att önska mej saker av någon, det känns typ som att säga Köp det och det och det. Och så vill jag ha det och det med snääälla?. Men det är klart, det är ju kul att få saker också.
I morgon har jag sovmorgon till tio. Inte helt fel!
Ni får en gammal bild bara för att jag tyckte att den var så fin!

Elinne och queen of England.

Efter besöket på gymnasiet idag gick jag och Minnie och åt sushi. Jätte gott verkligen, och vi fick dessutom varsin extra bit! Sen kollade vi på film och bara njöt av att det snart är lov. Jätte mysigt, man behöver verkligen sånna tjejdagar ibland.
Nu ska jag snart äta igen, sa jag att jag alltid är hungrig haha?
Bild redigerad av Minnie, klicka på den för att komma till hennes blogg!

Lucia

Dagen startades med att bädda ner mej i sängen och lyssna på Lucia på tv. Mysigt! Sen var det en lugn dag i skolan. Film på svenskan, betygsnack resten av lektionerna och film på friskvården. Så dagen var helt okej! Resten av dagen har gått till att fixa lite julklappar till några släktingar. Resten av julklapparna fixas antingen i morgon/i övermorgon eller på fredag.
I morgon ska vi kolla på två olika program vi funderar på till gymnasiet. För mej står det mellan två program som är ganska lika. Jag ska gå på en provapådag en vecka innan vi ska välja sen till våren med så det känns lite sådär... Men det blir säkert jätte bra ändå!

We made it all this way

Vi gjorde sista provet för i år idag. Skönt! Nu kan man äntligen slappna av och ta det lugnt ett tag, innan nationella börjar till våren.
Jag var ute igår och tog lite fina bilder, jag kanske slänger upp några här när jag har lagt in dem. Men nu ska jag bara göra ingenting + äta efterrätt. Det känns helt okej att vara ledig efter en vecka med 6 prov/inlämningar!
Ett foto på mej som grymt duktiga Viktorija har tagit. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg!

Tråkväder

Det blåser, regnar och låter som att mitt fönster ska spräckas. Inget mysigt väder direkt! Det är nästan lite skönt att inte behöva åka till stallet och rida nu när det är sånt skitväder. Fast helt ärligt hade jag nog inte ridit ändå. Det känns inte som en jätte bra idé att ge sej ut när det blåser så mycket...
Men resten av dagen kommer antagligen gå åt att plugga till årets sista prov - matte. Inte så kul direkt men jag har ju ändå inget bättre för mej. Jag vill ju behålla mitt betyg och då är det bara att jobba på!
En bild från i somras. Det hade inte varit fel med 30 grader och sol!

4 år ♥

9 December 2007. Allra första bilden på mig och Lazda tillsammans.
Idag är det den 9:e december. Det har gått 4 år sen vi var och provred vår sagohäst första gången. Jag var elva år gammal och skulle få min första "egna" ponny (hon var ju inte helt min egen, hela familjen hade henne tillsammans men det var mest jag som red henne). Provridningen gick som den gick. Jag var elva år och kunde inte mycket, Lazda var elva år och kunde inte heller mycket. Egentligen inget alls.
Första bilden på mej och Lazda "hemma". Liiiiiten Elin
Annandag jul 2007 hämtade vi hem henne. Hon var GALEN. Men vi fick världens bästa början och en jätte bra kontakt.
Resten av vår resa har ni hört tusen gånger. Men trots allt slit, alla tårar och all skit vi har varit med om har det ändå varit den bästa tiden i mitt liv eftersom att jag fick dela den med just henne. Hon har lärt mej ALLT jag kan. Om man ska kalla någon häst läromästare är det hon. Utan tvekan. Utan henne hade jag inte varit den Elin jag är idag. Tack Lazda ♥

Loved you once, love you still. Always have, always will.

En månad utan mitt hjärta idag. Jag saknar min bästa vän. Tack fina Lazda för allt du gav mej, vila i frid ♥
En utav de sista bilderna på mej och Lazda.

Snälla tomten?

Ungefär en sån här önskar jag mej verkligen i julklapp i år. Min kameraväska jag har nu är jätte liten och jag får precis plats med kameran + 18-55 objektivet. Så tomten, snääälla haha?

1500 meter

Idag hade vi simning igen, denna gången 1500 meter. Det var jätte jobbigt, men det är ganska skönt att känna sej helt slutkörd ibland. Men jag hoppas att jag inte kommer gå ner mer nu eftersom att jag har tränat. Mitt mål för nästa år är att gå upp minst fem kilo, jag vill verkligen inte vara såhär smal! Ni kanske inte visste det? Att jag har svårt att hålla vikten även om jag äter mycket mer än de flesta andra? Sjukt jobbigt är det i alla fall och jag hatar att vara så smal som jag är just nu. Jag är så grymt avundsjuk på er som är "normalviktiga"!
Nu är det dags för att plugga franska, No och kanske lite slöjdteori.
Fin bild på mej och min ängel ♥

...

Ingen uppdatering idag... Skolan knäcker mej just nu. Ett prov (debatt) gjort, bara fem prov/inlämningar kvar denna veckan. Någon som är sugen på att byta liv med mej eller?

Haha!

Denna texten kom upp igår när jag skulle kolla på en video på youtube. Ja... Apor kanske är bra på sånt? Vem vet haha.

2:a advent

Andra advent idag. Hela dagen har fått gå åt att plugga... Det är så jobbigt nu innan jul, vi har prov alla dagar utom torsdag nästa vecka. Två prov på fredagen. Ett prov nästa måndag. Så idag har jag bara pluggat på det vi ska ha i morgon, det är väl så man får göra när man har såhär mycket. Inte kul direkt men vad ska man göra? Det är skönt att vi har lov snart i alla fall.
En väldigt mörk bild på en utav alla hästar vi har provridit.

Fullt upp!

Idag har jag faktiskt ridit. Jag har varit iväg hela förmiddagen, därför har det inte blivit någon uppdatering förrän nu.
Igår kväll följde jag med Hanna till hennes ridlektion. Mysigt! Jag passade på att hälsa på min gamla sköthäst Kjell. En C-ponny valack, född -96. Jag var nog skötare på honom i cirka 3 år innan jag slutade på ridskolan. Han var lika söt som förr och jag hoppas att han kände igen mig lite i alla fall. Jag vann även KM i dressyr för lektionshästarna med honom 2008.
Sen på kvällen hade vi tjejkväll med ansiktsmask. Mysigt!
Lilla Kjell. Eller som jag kallade honom Kjelleponken eller Kjell kriminell haha.

Prov x2

Nu är det snart dags för första provet för idag. Efter det är det franskaprov. Usch inte kul med två prov direkt efter varandra men det är skönt att bli klar med dem i alla fall.
Foto: Minnie

Hasselnöt

Jag har ätit en hel hasselnöt idag! Så jag tål i alla fall hasselnötter vilken är väldigt skönt. Men jag får inte äta spår av nötter ännu, jag måste testa jordnötter innan också... Men men, det är ett litet steg på vägen i alla fall.
Jag har även varit och köpt en klänning och ett par skor till julavslutningen på skolan. Skönt att få det gjort och jag blev till och med riktigt nöjd. Man jag får alltid sån köpångest, det spelar ingen roll vad jag köper jag får alltid jätte mycket ångest. Men denna gången är jag i alla fall nöjd med det jag köpte.
Jag och Minnie i våras

1 december 2011

Idag blir det ingen skola för min del. Jag ska göra ett nöttest för att se hur mycket nötter jag tål. Jag är faktiskt ganska nervös, hoppas att jag inte får någon reaktion. Det hade verkligen varit skönt om jag kunde äta nötter, det är så jobbigt att aldrig kunna gå och fika, knappt kunna äta på resturang och dessutom är det spår av nötter i nästan allt. Så himla jobbigt! Men vi får hoppas på det bästa, att jag kan äta lite nötter i alla fall.
Idag är det ju dessutom 1:a december! Det känns verkligen inte som vinter nu, vi har nog bara haft minusgrader en eller två dagar. Annars är det väl ca 5 grader här varje dag. Det har inte ens snöat ännu! Förra året kom första snön (även om den inte la sej) veckan innan höstlovet. Men vem vet, det kanske inte blir någon snö alls detta året?
En bild jag tog på hästarnas hage förra året.

RSS 2.0