Valborg

Åh älska att vi är lediga i morgon! Det behövdes verkligen, har SÅ mycket att ta igen känns det som. Vi hade nationella hörförståelse i franska idag och det gick allt annat än bra. Hah, det kan vara det värsta provet jag någonsin gjort. Men men, nu är det gjort i alla fall. 
 
Idag tränade mamma lite markarbete med Lantana och sen gjorde jag lite ledarskapsövningar på slutet. Kameran var för en gångs skull med, ska lägga upp lite bilder senare. Dock tog det ett tag innan vi fick in henne från hagen då de gick i sommarhagen och betade precis när vi kom. De brukar gå där ett par timmar om dagen för att vänja sig vid gräset, och då är det självklart att hon inte vill komma upp när hon precis gått ner. Det visade hon ju ganska tydligt om man säger så, det fanns ingen chans att hon skulle välja oss före det goda gröna gräset. Så det tog väl en halvtimme ungefär. 
 
Look at my pretty face Elin, don't you wanna kiss me?

Euphoria

Hej på er!
Jag är fortfarande inne i den där GHS-bubblan, helt exalterad och lycklig typ. Och inspirerad och taggad, så klart. Det går inte att beskriva känslan när hela häst-Sverige är samlat i en arena och bara njuter av hästsport i världsklass. Eller goes crazy på mässan och trängs som jag vet inte vad. Det är verkligen höjdpunkten på året och man vill aldrig åka hem. Jag är SÅ taggad på allt som har med hästar att göra nu, verkligen. Och jag har en dröm om att någon gång få rida på något sätt i skandinavium. Eller globen, hehe. 
 
För att göra det hela ännu bättre hade vi 'hopptävling' i vår ridgrupp idag. Vi skulle hoppa en bana och vinnaren går vidare till finalen på nationaldagen, vårcupen heter det. Jag fick en av de bästa hästarna, enligt mig, och gjorde en GRYM runda. Det bara flöt på och vi nollade. Men då vinnaren avgjordes via lottning av de felfria kom jag tvåa. Otur för mig! Men roligt så klart för Sandra som vann! Jag tror hon kommer äga finalen, helt klart ;)
 
På tal om otur har detta verkligen inte varit min dag. Precis när jag gick utanför dörren för att cykla till stallet kom de första regndropparna, sen blev det bara värre och värre. Det öste ner en blandning av hagel och iskallt, hårt regn och blåste näst intill storm. Motvind. Mina ridbyxor var inte de torraste direkt, även om jag hade mina fula regnbyxor på mig. 
Me and ma babe. Svullnaden i hennes ben hade btw försvunnit idag, skönt!

That moment

*ryser*

GHS 2013

Världens bästa ställe, världens bästa dag! Längtar redan till nästa år hehe, hoppas jag kan åka dit igen då! ;)


Mot stallet igen

Nu har jag ätit tårta, kladdmuffins och bullar så det räcker och blir över, haha. Jag har även kollat lite dressyr, framför allt Santana så klart. Nu drar jag mig mot stallet en andra gång för att ta hand om min lilla sjukling som antagligen fått lymfnågot i ett sår i benet och är svullen. Lilla hjärtat, men det är inget farligt så länge det inte blir värre. Dock kan hon behöva antibiotika eller vad det nu var om det blir värre. Men det går ju inte att rida och det är synd om min lilla prinsessa som har ont! Himla tråkigt när något sånt händer, speciellt eftersom jag blir såååå nojig och rädd!


Happy birthday dear Elin, happy birthday to me! ;)

Hej hej, hej på er! ;) hittills har jag haft en av mina bästa födelsedagar någonsin! Vet inte varför, har inte fått något speciellt eller så men bara att veta att jag har det så jäkla bra just nu gör mig bara... Glad! Mitt liv är så mycket bättre än det var vid denna tiden förra året och jag typ älskar alla människor omkring mig. Typ ;)
Nu ska jag till världens finaste häst och sen ska jag bara njuta av livet, ha en grym fredag! <3


Euphoria

Just nu sitter jag och kollar på världscupen i hoppning på tv:n och längtar till på söndag. Jag red tidernas absolut bästa ridpass på Lantana förut och satte mitt grymma tal på nästan exakt fyra minuter. Känns rätt bra. 
 
Men till ridpasset då, först longerade mamma henne lite och det gick jättebra. Hon gjorde ett par fina galoppfattningar och travade fint! Hon var också väldigt duktig i stallgången innan, som vi har haft en den problem med tidigare. Sedan var det dags för mig att rida då, och det gick galet bra! Hon lyssnade jättebra, jag kunde trava flera varv och öka och minska volten och tempot. Åh, kan leva på detta länge! Det känns som en bra uppladdning inför talet i morgon, ma birthday och en grym helg! ;)

Sista dagen som 16

Hej på er! Förutom att ha nationella proven har jag idag suttit och kollat på lite livesändningar från GHS! Så smidigt, man missar inget även om man inte är där! Jag såg i alla fall Minna och Santana, det kan jag ju bara inte missa eftersom det är Lantanas pappa ;) Han är så galet fin tycker jag, hans galopp är svårslagen enligt mig. Hästar med hans kroppstyp är perfektion i mina ögon, runda men nätta, sportiga men inte för tunna. Jag tror att de fick ett helt okej resultat med, roligt! 
Nu ska jag lära mig mitt tal innan jag beger mig till stallet. Vi får se vad lilla Lantana får göra idag, men antagligen blir det antingen galoppfattningar på banan eller en liten promenad i skogen.
Gå in på svtplay.se så hittar du när sändningarna börjar

Standing in the Hall of Fame

Jag dör, heeelt galet! Så sjukt roligt!

Tagga tagga tagga tagga

Hej vänner ;) 
Idag är jag på bra humör, trots regnet. Jäkla humörsvängningar, haha. Men jag ser fram emot helgen, är sååå taggad på GHS nu. Jag ska dit med mi madre och äta inne i stan, gå på mässan och så klart se världscupfinalen, mysigt! Jag tänker så klart köpa något på mässan, har längtat typ 3 år på att kunna köpa något då jag inte haft någon häst och ridit/haft skadad häst. Jag ska nog kolla på något schabrak, har ju inte så många. Inte dressyr i alla fall, har massa allroundschabrak jag inte kan använda men ändå vill spara som minnen.. Är sugen på ett ljust, typ vitt/beige/liknande. Och ett rosa. Jag älskar mässan, trots att det är fullt med folk. Det är känslan, förväntan och bara lyckan bland massa hästmänniskor som är grejen. Och alla fina saker förstås, heheh.. Detta året är det ju extra speciellt eftersom det är FINAL i världscupen, tänk stämningen i ett fullsatt skandinavium när något av de svenska ekipagen kommer in på banan, oslagbart! 
 
Nej nu ska jag sluta drömma om helgen och göra klart mitt tal och tagga till skrivdelen i svenska nationella i morgon.. Min prestationsångest inför det är nog svårslagen skulle jag tro, det ska bli SÅ skönt när det är över. 
La Elin aujourd'hui

...

Godnatt bloggen, i morgon är det onsdag. Min favoritdag som vanligt. Träningen med Lantana gick jättebra, hon gjorde jättefina galoppfattningar i båda varven idag. Hon var ganska svår att fånga i hagen, den lilla envisa damen, men till slut så!
Nu ska jag gå och duscha, och sen sova. Blev på sjukt dåligt humör nu på kvällen, hatar när jag blir sådan. Bara deppar och orkar ingenting. Men men, det är väl en ny dag i morgon. Ny dag, nya tag, eller vad säger man?


Stallet

Är på väg till stallet just nu, får se om och i så fall vad vi gör med Lantana. Har haft två prov och en skrivuppgift idag, rätt stolt faktiskt ;) nej men det är skönt att ha det gjort i alla fall!
Nu ska jag mocka, have a nice tuesday! :)


Drunknar

Dagens ridlektion gick bra, jag fick rida på lilla Baylis haha. Men jag hinner inte skriva mer om det nu för jag DRUNKNAR i plugg just nu. I morgon har jag både nationella i svenska, vanligt matteprov och ska ha lämnat in planeringen för mitt tal. På torsdag har jag ett till svenska nationella, och på fredag har jag mitt tal. Sjukt mycket och sjukt jobbigt! 
Men om veckan är piss blir i alla fall helgen rolig, förhoppningsvis. På fredag fyller jag hela 17 år, på lördag ska släkten komma och på söndag ska jag till GHS för att kolla på världscupfinalen i hoppning. Så det är väl bara att kämpa sig igenom denna helvetesveckan och se fram emot helgen! 

She's not afraid..

Idag gick vi i skogen med Lantana. Det gick ganska bra, fram till att hon fick syn på golfarna på andra sidan stora vägen. Det var längesedan jag såg henne så rädd, helt galet. Hon stod och skakade och vill INTE gå framåt. Haha, jag trodde verkligen inte att hon skulle vara rädd för ett par golfare, vanliga människor lixom. Men tydigen var hon det och vi fick kämpa ett bra tag med att hon skulle lyssna på oss. Men ett par vändor mot vägen och en "nästanstegring" senare hade hon lugnat ner sig lite, och vi kunde leda henne normalt igen. Ibland förvånas man över vad de kan hitta på, våra fyrbenta små vänner.
Söt är hon i alla fall ;)

Today's Lantana

Här är en liten film från dagens träning med Lantana. Idag var hon väldigt seg, men det gick ändå helt okej. På filmen ser ni lite akademisk träning och "ledövningar" som jag kallar det, men vi tränade mest på galoppfattningar. Men nja... Jag ser så galet rolig ut, ännu roligare än på denna filmen ;) 
 
Som sagt var hon väldigt seg och tjurig idag, ville inte alls gå framåt. När man då använder spöt för att visa vad man menar blir hon sur och svarar med att vara ännu segare. Och då menar jag inte att slå henne med spöt, så klart, utan att peka, som en förlängning av armen. Ja ni ser ju på filmen!

Right now

Skriver ett tal, lyssnar på musik och äter ahlgrens bilar fruktkombi.

Godmorgon :)

Kul att vakna till strålande sol och veta att man måste sitta inne och plugga hela dagen.. Men jaja, ska ju till stallet senare och kanske hinner med att springa en runda. Annars är det bara TAL som står på mitt schema idag. Vill få det klart nu så att jag slipper stressa mer över det. Have a nice day, haha.


Some things stay gold, forever


Hello sunshine

Det har nästan blåst storm i stallet nu de senaste dagarna, helt galet mycket har det blåst! Man kan inte göra någonting, hästarna är helt crazzzy och kan inte koncentrera sig på något annat än att det råkar blåsa lite i löven på marken ;) Så Lantana fick ha en vilodag idag. Vi tränade bara på att hon skulle komma till oss i hagen som vanligt, och det gick faktiskt bra! Sen myste vi bara lite i solen i hagen. De har tur, hästarna i vårt stall, för de har en hage i skogen med massor med träd som stoppar vinden lite. Så de har nog haft det ganska bra idag ändå!
Är så glad att du är min ♥

Friday, friday

ÄNTLIGEN fredag!! Skönt att ha gjort ett av proven med, en mindre sak att tänka på. Annars är fredagar den segaste dagen, vi går från åtta till fyra. Med naturkunskap sista 1,5 timmarna.. Skönt att jag slipper det nästa år i alla fall ;)
Fredagen (och håltimmen) firades med thai på sisi, vet inte hur mycket sushi jag åt asså. Är fortfarande mätt, 5 timmar senare! Första gången i världshistorien Elin är mätt längre än 30 minuter typ!


Det kommer aldrig va över för mig

Idag har jag haft en riktigt dålig dag. En sådan där dag man bara vill dra täcket över huvudet och låtsas som att den där drömmen var verklighet och det verkliga livet med alla saker man får ångest över bara var någon irriterande mardröm som försvinner om man bara somnar om igen. Japp, en sådan dag har jag haft idag. Jag vill bara skita i allt och typ fly iväg. Helst nu. Men det går ju inte, man får bara bita ihop och köra på. Sluta lyssna på den där jäkla ångesten som lurar på axeln och säger att "du är så jävla dålig Elin, bara inse att allt du gör blir dåligt. Patetiskt.". 
 
Har även lyssnat på Håkans nya album i kväll, det var faktiskt bra! Har aldrig, aldrig, ALDRIG lyssnat på honom förr. Har verkligen tyckt att han är sjukt dålig, typ "kom igen Lena" och allt vad de heter. Men han är faktiskt helt okej, bättre än jag alltid trott i alla fall ;)
 
 

My girl


 

..

Jag beger mig till denna lilla prinsessan snart. Är på sjukt dåligt humör, orkar ingenting och har NOLL motivation till allt typ.. Jäkla skitdag!


Regn regn regn regn

It's torsdag, en dag närmare fredag! Nej, jag gillar faktiskt inte torsdagar. Tisdagar och torsdagar, de sämsta dagarna på veckan. Dessutom regnar det idag, ja ni hör ju ;)

Men nu ska vi inte vara så negativa, jag har ju faktiskt 'sovmorgon' till halv elva. Dock måste jag dyka ner i mitt lilla hav av plugg, härligt. Sen ska jag till Lantana så klart, får se vad vi gör med henne idag.
Ha en bra torsdag ;)


The queen of f*cking everything.

Någon tycker att hon är ganska sådär bäst, redan som liten ;)

Dålig dag?

Kom nyss hem från stallet, har tränat lite longering med Lantana. Mamma red en liten stund på slutet med. Det gick inte så bra faktiskt, det är ganska svårt att longera henne ibland. Dessutom hade hon haft ett jäkla spel i hagen när en av hästarna gick, preeeciis när vi skulle ta henne. Och då går det ju självklart inte att få tag på henne, när hon blir så orolig. Sånt kan göra mig rätt irriterad, när man har sån 'otur'. Fast sen var jag ju redan på ganska dåligt humör så det gjorde väl inte saken bättre heller..

Nej, nu ska jag inte vara negativ! Det kunde ju varit värre. Och hon var väldigt lydig och duktig i hanteringen, lilla Tana.


Run Forrest, run

Ska ut och springa i det fina vädret nu!


Hej onsdag

Godmorgon! Idag vaknade jag klockan sju och kände mig PIGG. Det händer aldrig mig, är alltid dödstrött på morgonen och får tvinga mig upp ur sängen. 
På schemat idag står P L U G G A . Skriva krönika, plugga religion och spanska då. Jag tänkte även ta och springa en runda senare idag, det var ett tag sedan jag gjorde det nu. Det är jättefint väder också, kan inte bli bättre! Senare ska jag som vanligt till stallet. Mamma gjorde markarbete med Lantana igår, så vi får se vad vi hittar på idag. Antagligen blir det ridning på ridbanan med tyglarna i bettet. Men vi får se! 
Ha en bra dag!

Det går bra nu...

.. Eller kanske inte. Jag älskar egentligen att skriva. Alla sorters texter, och definitivt krönikor och liknande. Det är kul att skriva om sina åsikter och provocera lite, men inte när man inte får välja själv och har NOLL åsikter om det man ska skriva om. Jag känner mest, låt folk flytta till nya länder om de vill, låt de bo i Sverige eller var de vill, sluta vara främlingsfientliga, jag tycker att rasister borde tänka en gång till och bryr mig inte över huvud taget om EU. Så det står ganska still i mitt huvud just nu..
Hatar att se det här. Ett helt tomt dokument, ingen inspiration, inga idéer, ingenting..

Perfektionist

Idag har jag för en gångs skull varit PIGG. Det händer inte ofta. Helt ärligt kan det bero på att jag har ordning på mina saker, mitt rum är städat och fint, min älskade kalender i mobilen är full med saker jag ska göra, jag vet var jag har alla mina grejer och jag har koll på vad jag måste göra och när jag måste göra det. Jag har allt under kontroll, sånt gör mig pigg, lugn och glad. Jäkla perfektionist. 
 
Idag tar mamma Lantana för att jag ska kunna plugga ikapp lite inför nästa veckas tortyr av stress. Och i morgon är alla mina lektioner på valfri plats, underbart! Så jag har hela morgondagen på mig att få ordning på allt också, det känns bra. Nu ska jag ta och försöka få lite inspiration till en krönika om främlingsfientlighet och migration, vilket inte är det lättaste om man heter Elin Bergman. 
Årets första glass. Nej, jag gillar inte glass. Bara Magnum Almond.

We got the world.


Foto: jag

And I will try, to fix you. ♥

And the tears come streaming down your face. When you loose something you can't replace. When you love someone but it goes to waste, could it be worse?

Newton

Lektionen idag gick hur bra som helst, jag fick rida på Newton, eller Newtown Commander som han tydligen egentligen heter. Han kan lätt bli stark och vilja springa ifrån, men idag fick jag honom att arbeta på rätt sätt och att slappna av. Vi tränade mycket på sitsen och att hitta rätt form, och jag tycker faktiskt att det gick väldigt bra. Jag är nöjd! Min ridlärare sa att jag skulle få testa att rida lite olika hästar nu, lite av unghästarna och de nya hästarna typ. Kul!
 
Lite hästar jag ridit genom åren, min fina stjärna sist!

Träning

Nu ger jag mig ut i regnet för att rida lektion. Hoppas att jag får någon bra häst, det kanske blir kadett igen? Hoppas det i alla fall!


Monday go home, nobody likes you.

Jaha nu var vi där igen. Söndag kväll. Sämsta dagen på hela veckan, typ. Man har en hel vecka framför sig, massa prov, plugg och tidiga morgnar. Den här veckan har jag två prov, veckan efter det fyra prov och en redovisning. Det känns som att jag kommer ha ganska mycket att göra, eller vad säger ni..? 
 
Jag tog i alla fall en liten paus i pluggandet och var ute och övningskörde lite med pappa idag. Hur kul som helst, och jag är hur grym som helst ;) Idag tränade jag mest på att parkera och backa, och det gick sjukt bra. 
 
I morgon väntar lektion på banken klockan åtta, det kan knappt bli roligare en måndag morgon. Jag tror att vi skulle prata om lån i morgon, redan där har man tappat mig, såååå tråkigt. Men men, jag ska försöka hålla mig vaken i alla fall, får se om det går ;) 
Mamma tar Lantana i morgon och jag har lektion på ridskolan. Dressyr tror jag. Vi får se vilken häst jag får den här gången, har ingen aning faktiskt. 
 
Btw har jag köpt bästa mascaran, hur bra som helst är den. L'oreal false lash wings eller något sånt heter den ifall ni undrar, haha.
stjärnan idag ♥

You're amazing, amazing, you're a-a-a-amazing

Just nu sitter jag i bilen på väg hem från stallet efter en grymt bra träning! Det gick jättebra, hon var jätteduktig. Vi satte tyglarna i bettet och tränade på att hon skulle ta ett mjukt stöd och vänja sig vid det. Det gick bra, hon lyssnade bra. Sen gjorde vi även lite travövergångar, öppna och sluta. Det gick bra, hon fattade slutan till slut. Så jag är jättenöjd, det känns bra!


Det blir inte alltid som man tänkt sig

Det blev ingen träning för Lantana igår, vi fick inte in henne från hagen. Hon är väldigt svårfångad, men det blir extra svårt när en av de andra hästarna försöker skydda henne från oss. Ibland kan den hästen till och med attackera oss, och då blir man faktiskt rädd. Dessutom hade de fått sitt lunchhö senare igår, och att Lantana skulle gå ifrån maten.. Nja, inte direkt. 
Men det är väl så det blir ibland, vi får hoppas att det blir bättre idag. Jag tror att vi ska försöka vänja henne vid att ha tyglarna i bettet nu i stället för i kapsonen. För att föra över hjälperna och lära henne att det ska vara mjukt och att hon ska lyssna utan att man ska behöva ta henne för mycket i munnen. Sen så småningom är ju målet att rida helt som vanligt, och för att nå dit måste man ta små steg hela tiden!
Dat horse..!

Vi har alla varit små

Hur söt? Foto, jag. 

So much to do, så lite tid!

Godmorgon!
Jag har precis städat mitt rum, känner mig väldigt duktig faktiskt. Det händer inte så ofta om man säger så ;) Nu ska jag sätta mig och plugga, när jag börjar tänka på vad vi har tar det aldrig slut, vi har verkligen hur mycket som helst. Så det är bara att bita ihop och köra på, hur tråkigt det än är. 
 
I kväll ska jag på tacokväll med tjejerna, mysigt! Una amiga kommer hit lite innan med och innan det ska jag till stallet så jag har fullt upp. Vi får se vad vi gör med Lantana idag, men jag är sugen på att försöka rida lite själv faktiskt, för att komma lite vidare och inte bara stå och stampa på samma fläck hela tiden. Men vi får se!
Ha en bra lördag!
 

Today's little Tana

Idag red jag lite på Lantana. Det gick jättebra, hon var jätteduktig. Vi tränade på att öka och minska volterna, öppna och sluta på långsidan och lite allmänt att hon skulle lyssna. Hon har haft lite svårt med slutan, men idag gick det faktiskt väldigt bra! För att hon ska fatta lägger jag ytterskänkeln ganska överdrivet långt bak, vrider mitt bäcken för att liksom 'putta' in hennes bakdel och håller samtidigt om lite med innerskänkeln för att hon ska behålla ställningen åt rätt håll. Och idag fattade hon! 
 
Sen avslutade vi med lite 'frihetsdressyr', Lantana tycker att det är hur kul som helst. Speciellt att springa bredvid mig, samla traven och trava så långsamt hon kan och sen öka på och visa upp sin fina ökade trav, haha. 
Dagens prinsessa ♥

Stressigt

Åh, när bloggappen inte funkar... När man äntligen har lite blogglust funkar det inte, tur man har ibland alltså. 
Gissa vad jag ska göra i helgen? Hörde jag plugga? Jag kommer antagligen få ägna varje ledig minut åt att plugga ett tag framöver, GHS-veckan har jag fyra prov och en redovisning. Svenska nationella läs och matteprov på samma dag, svenska nationella skriv, och svenska nationella tal och spanskaredovisning på min födelsedag. Härligt! Sen har jag två prov nästa vecka också..

Redan fredag!

Godmorgon! Jag sitter i köket och äter frukost, kan knappt hålla ögonen öppna. Det känns verkligen inte som fredag idag, det känns som att veckan har hoppat över några dagar.
Idag går jag till fyra, och börjar dagen med utvecklingssamtal. Mmmm, trevligt! Tur att man i alla fall har lätt för skolan och att det går bra i alla ämnen ;)
Ha en bra fredag!


Det blev ingen ridning idag...

...det blev inkallnings- och stallgångsträning i stället. Hon ville inte bli hämtad från hagen, så jag fick träna på att hon ska komma till mig, inte att jag ska 'fånga' henne. Det tog LÅNG tid, men till slut tog hon ett par steg mot mig och då fick hon en äppelbit. Sen tränade vi på att hon skulle stå still i gången, vilket hon är väldigt dålig på just nu. Men idag gick det väldigt bra!

Även om det inte blev som vi hade tänkt från början är jag ganska nöjd med dagens träning. Och så länge det slutar bra spelar det ingen roll vad man gör!


Dagen + today's Elin

Idag har vi fått veta när vi ska göra massa nationella, nya uppgifter osv, härligt... Hela våren kommer vara sjukt jobbig känns det som. Men men, det är snart sommarlov. ;) Nu är jag på väg till stallet, jag tänkte ridit men vi får se hur det blir eftersom det har regnat hela dagen och började regna nu igen. Svenskt väder när det är som bäst..


Miercoles, Mercredi, Wednesday, Onsdag.

Hej onsdag! Min favoritdag förutom fredag och lördag. Jag ska snart sticka iväg på US-möte på ridskolan. Mamma tar hand om stjärnan idag, tror att hon skulle göra lite markarbete med henne. Igår tränade jag frihetsdressyr med henne, så galet kul. Hon är SÅ duktig, kanske kan filma någon gång och lägga upp här. STOLT tjej är jag, som vi har kämpat med henne. Och nu är hon goast av alla, följer mig som en hund. Och justdet, hovslagaren kunde slå på framskor för första gången nu, helt utan problem. 
 
Annars har det varit en bra dag, riktigt bra faktiskt. En sådan dag man får komma ihåg, spara och leva länge på. Ta fram dagar när minnen och känslor från förr tar över och lockar en att falla ner i gamla tider, dagar som försöker väcka det dåliga självförtroendet igen. Tur att nästan alla mina dagar är bra nu för tiden då ;)
Mitt hår! :o 

Smells good, huh?

#interestingfactaboutlantana, hon gör ALLTID såhär när man rider. Alltid. Hela tiden. Söta lilla Tana!


Söndagsdepp

Jag hatar söndagar. Och ännu mer söndagar efter ett lov. Jag är SÅ skoltrött, och lagom till det ska vi börja med massa nationella. Mmmmm, kul! Ingen motivation, ingen ork känns det som just nu. Men men, det är väl bara att bita ihop och köra på som vanligt. Göra sitt bästa och se glad ut typ. Nej, gud vad tråkig jag låter! Snart fyller jag år, DET är något jag ser fram emot ändå, haha. Och GHS! Vilken helg det kommer bli, my birthday på fredagen och GHS på söndagen. 
Och i morgon är det ridning, jag har världens finaste häst, världens bästa vänner och våren är äntligen här. Jag har det rätt bra ändå ;)

Got a secret, kan you keep it?

Hola bloggen ;)
Jag har haft ett grymt bra lov, kanske till och med det bästa på länge - ingen tid för bloggen.. Idag har jag haft en photoshoot med Minnie och kollat ikapp lite pretty little liars. Har bara 3 kvar på säsong 3 nu, spännande! ;)


RSS 2.0