My beautiful girl

Idag fick Lantana vila. Vi passade på att raspa hovarna lite, rykta henne lite extra ordentligt och försöka få bort all koda hon har lyckats få i pälsen. Hela ena sidan av halsen, halva manen och en stor del av magen är helt täckt av koda, bra jobbat Lantana! Det är ju SÅ svårt att få bort med.. Det har i alla fall gått bort från manen med hjälp av pälsglans, men nästan allt på halsen är kvar. Så det är väl bara att fortsätta borsta så går det väl bort så småningom.. 
 
Jag har alltid sovmorgon på torsdagar, men i morgon skulle vi tydligen ha 'klassråd'. Underbart.. Efter skolan ska jag som vanligt till stallet och sen måste jag plugga tråkig naturkunskap resten av kvällen. Härlig torsdag! Nej nu ska vi inte vara sånna, i morgon ska bli en bra dag ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Trailit hade också massa koda över hela halsen, rumpan och öronen! Men vi tog på matolja, sen red vi ett pass och efter det svampade vi bort matoljan o då hade kodan försvunnit! :)
Det tog bort nästan exakt allt, super bra! :)

Svar: Åh visst är det irriterande! Så onödigt lixom! :oÅhh det måste vi testa då, det är ju SÅ svårt att få bort annars!
Grymt bra tips, ska absolut testa det! :D
Elin Bergman

2013-05-23 @ 15:02:40
URL: http://ujohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0