Dagens ridpass +

I flera dagar har Lantana varit SÅ jobbig och bara helt hopplös. Hon har vägrat att gå framåt och varit tjurig och stökig. Hon har antagligen sträckt sig lite, har lite träningsvärk och är lite brunstig efter allt spring i hagen och alla nya hästar hon har hälsat på. Inte konstigt alls, det skulle ju varit konstigare om inget hände! ;) Men i alla fall har hon "vilat" ett par dagar. Mamma har masserat och (försökt) jobba och longera akademiskt. Vilket inte har gått överdrivet bra, haha. 
 
Men idag red jag barbacka på min lilla prinsessa och försökte få henne att gå FRAMÅT och att släppa efter lite i kroppen och slappna av. Det tog tid och tålamod, men till slut lossnade hon lite och blev faktiskt ganska fin! Jag var tvungen att bli lite mer bestämd och använda lite tydligare hjälper för att hon skulle lyssna. Inte dra och slita och banka, men visa vänligt men bestämt att hon visst ska göra som jag ber henne - för hennes skull. Och jag är riktigt nöjd faktiskt! 
 
Vi träffade även finaste Trailit, Johanna och hennes mamma i ridhuset, så himla kul! Det är alltid roligare att rida tillsammans med någon och det är kul att se andra rida och få inspiration osv. Och Trailit är ju så vacker så man dör haha, en riktig dröm! Lantana var jättenyfiken på vem den söta lilla tjejen var som kom och hälsade på henne, hon ville sååå gärna gå fram och hälsa haha. Även en annan häst i stallet och hennes ägare var i ridhuset samtidigt. Lantanas boxkompis och halv-moster, så himla fin hon med! De är faktiskt ganska lika och de är så söta när de står där tillsammans i stallet haha. Det var även musik i ridhuset, vilket Lantana inte är van vid vad jag vet. Men hon var superduktig och brydde sig inte alls.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

åhh, hihi :D Vi får rida tsm nån dag! Att man antingen kanske tränar lite i ridhuset, eller i hagen eller nått :) Tar ju lixom inte så lång tid för mig att skritta dit! Bara bra med en ordentlig fram skrittning :)

Svar: Åhh ja det måste vi göra! :D :D Ja precis! :) Åh ja egentligen är det ju perfekt att skritta fram länge så de blir mjuka i kroppen :) Sen när Lantana har fått på skor och har blivit lite lugnare i trafiken kan vi ju rida ut också! :D
Elin Bergman

2013-08-11 @ 23:27:00
URL: http://ujohanna.blogg.se
Postat av: Johanna

ja, precis! :) Det blir lixom så mkt bättre ridning om man verkligen ser till att ha värmt upp dem ordentligt!! :)
jaa, absolut :D Sååå roligt att rida ut med nån, iställer för att rida ut helt själv! :)

Svar: Ja precis! :) Åh ja det är mycket roligare! :D
Elin Bergman

2013-08-12 @ 00:04:05
URL: http://ujohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0