If people are trying to bring you down, it only means that you are above them

Hallååå! ;)
Har ni haft en bra dag? Min dag har varit helt okej, det är ju fredag hehe. Lastningen gick sådär tror jag, jag såg ju inte själv eftersom att jag inte var där. Men på söndag ska vi testa med en hästlastbil och se om hon går på det. Vi ska också försöka få tag på en annan bom så att vi kan ta bort mellanväggen i vår transport. Sen ska vi bara ta det lugnt och ta ett steg i taget, det får ta den tid det tar.
Hon skulle också fått nya fossingar idag men eftersom hon bara blivit skodd en gång tidigare tyckte hon att vissa saker var lite läskigt. Men vi ska träna lite på vissa saker och så ska hon få resten av hovarna fixade en annan dag.
Det kan inte alltid gå bra. Hon är ju bara knappt fem år, har aldrig bott någon annanstans än där hon föddes och är knappt fem år. Tänk bara vad hemskt, flytta från det enda stället man har bott på, lämna alla man känner, åka jättelångt för att komma till ett helt nytt ställe, träffa nya hästar och helt nya människor och massa massa nytt. Det är egentligen inte alls konstigt att hon blir lite orolig men det är klart att det är lite jobbigt när det inte blir riktigt som man trodde att det skulle bli.
Lilla bäbis, det är mycket nytt man ska lära sej ♥

Kommentarer
Postat av: Johanna

så söt! :) Rider du henne dagligen nu eller bara då och då? :)

2012-03-18 @ 10:56:16
URL: http://ujohanna.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: okej! :)

Härligt sen när ni kommer igång! Åh, trailit har också snea hovar.. Hon sliter lite snett på dem.. Egentligen ville vi att hon skulle gå helt barfota, men vi fick sätta på skor fram och nästa gång med hovslagaren blir det nog även bak. Så hon sliter på skon istället för hoven! lite tråkigt att det blev tvärtom mot vad vi ville x)

2012-03-18 @ 20:21:35
URL: http://ujohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0