Shoppingsugen

Jag har precis varit och lämnat vår ena tömkörningstöm i ridsportsaffären på lagning. Vi kollade på nya igår men det fanns inga lika bra som dom vi hade, så då skulle sadelmakaren fixa den! Det är farligt att gå in i den affären asså, det finns så sjukt mycket fina saker. Idag såg jag t.ex. ett sååå fint pannband.. Åh.. Och massa andra saker - västar, hjälmar, stövlar, ridbyxor, träns, schabrak, boots, pikéer, jackor osv. 
Men det blev inget sånt idag, bara en ny grimma eftersom Lantana så lätt får skav av vanliga grimmor. Denna va mycket lättare och mjukare än andra så det blir nog bra. 
 
I alla fall, så blir det nog ett tömkörningspass för lilla prinsessan idag. Man märker verkligen hur skönt hon tycker det är att få jobba lite. Hon blir så avslappnad och "tillfreds" när hon får rulla på i en bra form. Det är det som gör det så kul att jobba med henne, hon VILL jobba och tycker det är kul. Fast hon visar ganska tydligt att hon tycker att det akademiska är långtråkigt haha. Suckar, går saaaaakta och somnar nästan.. Men man måste göra lite sånt ibland också, även om det finns annat som är roligare! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0