*arg*

Ibland hatar jag sommaren.
Myggor, blinningar, flugor, knott, bromsar. Man kan inte rida för alla dessa jävla småkryp. Hästarna kan inte ens vara ute i hagen för dom bara springer och springer som galningar. Hästarna blir ju lixom förbannade och då är det ju ingen idé att träna med dom. Jag skulle nog säga att det är BIG mistake att göra något med Lantana om det är för mycket kryp på ridbanan. Så det är bara att låta henne vila och hoppas på sämre (bättre?) väder nästa dag. 
Så idag gick det inte att göra något. Vi släppte ut hästarna men efter någon minut sprang dom som tokar och ville komma in direkt. I morgon får hon väl antagligen vila igen eftersom det skulle va samma väder, om inte ännu varmare och mer tryckande. Men vi får väl se vad som händer, det kanske blir spöregn och 15 grader. Fast nä...

Kommentarer
Postat av: johanna

har ni inte flugspray/flugtäcke? eller hjälper det inte? :)

Svar: Jo vi brukar testa släppa ut dom med det :) Men det hjälper typ inte, även om dom har både och. Jag vet faktiskt inte varför det är så sjukt mycket just i vårt stall, men så fort dom kommer ut börjar dom springa heeeela tiden. Vi har den där ultrashield eller vad den heter, som är så bra du vet? :) Men dom är ju så klart ute på natten, då är det inga problem och dom går utan flugtäcke! :) Och dom flesta dagarna kan dom gå ute, det är när det är så varmt det inte går :) Kan era hästar stå ute hela tiden? :)
Elin Bergman

2012-07-25 @ 01:26:57
URL: http://ujohanna.blogg.se
Postat av: johanna

sv: usch då, tråkigt när det är så mycket. flugor o blinningar är så sjukt irriterande, haha!
ah. jag vet vilken du menar :)
ah, våra klarar av att vara ute hela tiden. Visst det är ju lite blinningar o flugor o så, men med flugspray så fungerar det utmärkt. Sen har dem ju en lada dem kan gå in i om dem vill och där är det inte massa blinningar! :)

Svar: Så bra att era kan gå ute! :) Det är ju det man vill att dom ska kunna lixom, jag hatar när hästarna måste stå inne :( Aah, det är ju skitbra med en lada! :D Våra har ju bara en hage med lite träd och så. Så dom kan ju inte välja att gå in när det blir för mycket eller så. Men det är ju skitbra med en lada, då kan man ju ha dom ute utan att få dåligt samvete, för då kan dom ju gå in! :D :)
Elin Bergman

2012-07-25 @ 23:23:04
URL: http://ujohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0