Ridsugen

Visste ni att jag har varit utan ridbar häst i ca 8 månader, och innan det var Lazda skadad ett år men man kunde rida lite till och från?
Och nu är jag så himla sugen på att rida! Det är inte samma sak att rida någon annans häst eller provrida för då kan man inte riktigt göra som man vill. Den hästen jag har ridit mest nu ungefär ett år är Herman, en gammal gubbe på 22 år (tror jag att det är? Eller 21). Han är över 170 cm i manken och kraftig, så det är en del häst att rida ihop. Han tycker att det är hur kul som helst eftersom att han inte bli riden på det sättet (dressyr med öppna, sluta, skänelvikning osv) någon annan gång än när jag är där.
Ha, jag ser ut som en liten mygga på honom! Och har har världens bredaste rygg så benen står rätt ut när man sitter på honom.
Det är verkligen en konstig känsla att inte rida och nu inte ens vara i stallet. Jag har ju lixom haft häst i nästan fyra år och ridit varje dag ca 2 och ett halvt år. Och jag saknar det verkligen jätte mycket! Hur sjukt den än låter saknar jag att åka till stallet på vintern när det är kolsvart ute, ta in en lerig och blöt häst från hagen, packa på oss alla reflexer vi har och skritta ut en liten runda i regnet. Till och med det saknar jag!
Jag vill ha en häst nu och jag vill åka och träna tävla och allt som har med hästar att gör. Förutom skador då...

Kommentarer
Postat av: Niinni ;

sv: Tack :)

2012-01-04 @ 19:10:44
URL: http://tuesmon.blogg.se/
Postat av: Johanna

herman är söt :) Har du inga filmer? :)

2012-01-04 @ 20:57:43
URL: http://ujohanna.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv: tack :D använd tejp, det gör jag, as bra ;)

aa, det skulle vart kul :)

2012-01-04 @ 21:02:33
URL: http://ujohanna.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv: ja gör det! :)

2012-01-04 @ 22:30:58
URL: http://ujohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0