Allt blir inte som man tänkt sej.

Japp nu var engelskan inskickad, jag blev faktiskt ganska nöjd med den. Det är inte ofta jag är nöjd med något jag har gjort, jag har alltid så höga krav på mig själv.
Jag skulle egentligen ha ridit idag men vi har så mycket i skolan så jag hinner inte det. Det får bli en annan dag! Jag är verkligen jätte sugen på att rida nu, speciellt sen sist jag var och red Herman. Den känslan jag fick då var oslagbar. Men men, min tid kommer väl så småningom. Jag hoppas verkligen på ett grymt 2012 eftersom att 2011 blev skit. Det är inte alltid det blir som man har tänkt sej, det har jag verkligen fått lära mig detta året.

Livet förändras så snabbt. Bilden är tagen i mars 2011. Två månader senare somnade jag med de här orden skrivna på bloggen Nu laddar jag för i morgon... Röntgen och ultraljud. Det känns ungefär som dommedagen. Jag har verkligen försökt ta vara på denna veckan. Vi får väl se om jag kan sova något i natt... Dagen efter kom jag hem med ett hjärta i tusen bitar och ett liv som aldrig skulle bli som förr. Sommaren var jobbig, hösten ännu värre. 8 november 2011.

Min sagohäst ♥


Kommentarer
Postat av: malinsfotoblogg ♥

svar: tack! :)

jag har en Nikon D3100, vadå då? ^^

2011-11-24 @ 20:48:57
URL: http://malinsfotoblogg.se
Postat av: celine

sv: tack så jättemycket! :)<3

verkligen? dina designer är så himla fina! Det är nämligen så att jag tänkt starta en ny blogg, själv då. Om mitt liv, men även hästar liksom. Och jag kan ju design, men vill verkligen ha något perfekt. Och dina designer är ju helt perfekta! Tänkte fråga om du har tid och lust att hjälpa mig med min nya blogg och dens design? :) kram <3

2011-11-24 @ 20:55:49
URL: http://ciie.devote.se
Postat av: Sarah

Snyggt matchat!



sv: Tack tack och tack så mkt! :D

2011-11-24 @ 20:58:29
URL: http://sarahhedengren.blogg.se/
Postat av: malinsfotoblogg ♥

svar: okej ^^

vilken vinterbild? :)

2011-11-24 @ 21:19:07
URL: http://malinsfotoblogg.se
Postat av: celine

sv: ååhh jaaa!!! tack så himla mycket!<3

verkligen letat efter någon som kan hjälpa mig! den ska vara på blogg.se , ska bara skapa den först! hihi. Men till vilken hotmail ska jag skicka dem till? :)

jag har haft tornado nu i ett å ett halvt år nu! :)

kram <3

2011-11-24 @ 21:26:21
URL: http://ciie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0